18 mayo 2011

Democràcia Real...

Des de Salvadorados també ens volem unir al moviment ciutadà que està recorrent les ciutats d'Espanya des de fa dies, però que el dia 15 de maig va esclatar sota l'emblema Democràcia Real Ja!

Encara no sabem si tot aquest moviment ciutadà servirà per alguna cosa o si quedarà simplement en una protesta, com tantes altres. Però sí estem convençuts que no podem seguir tolerant en silenci els gairebé 5 milions d'aturats i les seves famílies, joves sense futur, famílies que després d'estar pagant durant 20 anys casa seva han estat desallotjats, retallades socials, privatització de la sanitat, polítics corruptes, ciutadans que han hagut de migrar buscant fora d'Espanya alguna oportunitat, bonus millonaris pels directius, premis per bancs i caixes, i en definitiva, un sistema que és incapaç de canalitzar tot aquest descontent i adaptar-se a les noves demandes dels ciutadans.

Cal fer costat als que han sortit al carrer a protestar pacíficament per totes aquestes causes, i que cada nit estant fent sentir la seva veu, perquè estem convençuts que el canvi només serà possible actuant amb unitat i amb solidaritat.

Així doncs, des de El Salvador, ànims i sobretot, GRÂCIES a tots aquells que esteu fent sentir la vostra (i la nostra) veu al carrer.

4 comentarios:

  1. I aquí teniu un nou exemple d'aquest sistema incapaç d'entendre ni d'integrar aquest moviment:

    "La Junta Electoral de Madrid prohíbe la concentración en la Puerta del Sol. El órgano considera que no existen "causas extraordinarias y graves" que justifiquen la convocatoria"

    http://politica.elpais.com/politica/2011/05/16/actualidad/1305579962_497160.html

    ResponderEliminar
  2. Ojo a las reacciones institucionales. De aquí a que criminalicen el movimiento social, bien poco queda...de hecho, ya han empezado (a parte de la respuesta de los medios, que dejan entrever discurso de descrédito). Los mecanismos de control social son bastante previsibles al fin y al cabo! La noticia me ha recordado al libro "ensayo sobre la lucidez" de Saramago.

    http://www.publico.es/espana/376896/la-policia-alerta-de-que-los-radicales-quieren-reventar-la-protesta-elecciones2011

    ResponderEliminar
  3. Ei nois! me'n alegro que estigueu informats del que passa!
    Lluís avui m'he trobat el teu pare i m'ha dit que teníeu aquest blog :)
    em faig seguidor vostre per estar al corrent del que feu!
    que us segueixi tot igual de bé!!!

    ResponderEliminar
  4. Esperen que sí que serveixi d'alguna cosa... No hem de perdre l'esperança, però crec que és quasi impossible canviar el sistema.

    Récords des de Catalunya, amics!!!

    ResponderEliminar